Pantalonii, fabricati in Brazilia, s-ar potrivi pe o plaja populata cu trupuri bronzate, insa pe strazile marilor orase s-ar putea ca talia jeansilor, mai mult decat joasa, sa atraga numeroase exclamatii.

Jeansii sunt sustinuti de catre bikinii fabricati din denim, legati in laterale, avand talia mult mai jos de solduri, asa incat imaginatia nu mai are prea mult de lucru. Nu sunt potriviti insa pentru toata lumea: este nevoie de picioare lungi si de un corp zvelt pentru ca jeansii sa arate bine.

Sandra Tanimura, designer al firmei de imbracaminte Sanna, a venit cu aceasta idee dupa ce numeroase cliente cerusera jeansi cu talia din ce in ce mai joasa, avand insa probleme cu sustinerea lor. Din cauza taliei joase, blugii cadeau tot timpul.

"Noi eram deja specializati pe fabricarea pantalonilor cu talie joasa, insa clientele noastre doreau talii si mai joase. Era foarte greu sa le onoram comenzile, in conditiile in care pantalonii cadeau foarte usor. Am venit cu ideea de a atasa jeansii de bikini, pentru a permite pantalonilor sa vina foarte jos pe talie, fara insa a pica", a spus Tanimura.

Sanna isi fabrica produsele in Brazilia, dar pe cele mai multe le vinde in Japonia, informeaza telegraph.co.uk. Jeansii costa circa 90 de dolari si se pot cumpara online.