Trupa Oliver lanseaza albumul Poetry Pop joi (8 mai), incepand cu ora 21.00, printr-un concert live in Studio Martin. Poetry Pop aduce muzica si poezia aproape de public prin combinatia sa de energie, romantism si subtilitate.

Oliver este formata din patru muzicieni cu experieta: Doru Puscasu (voce si chitara), Mircea Moroianu (chitara), Horia Gridan (bas) si Cristi Matesan (tobe).

Referitor la Poetry Pop, Mircea Moroianu a declarat: "Am declinat in versuri si muzica 12 trairi personale. Pe cei care ne asculta ii indemnam sa retranspuna versurile si muzica in senzatii. Astfel, noi nu propunem UN Poetry Pop. Exista tot atatea albume cu acest nume cate perceptii asupra muzicii noastre. Fiecare ascultator va fi detinatorul unui album unicat prin prisma senzatiilor pe care i le transpune.".

Cele 12 piese de pe album, realizate alaturi de producatorul Janin Pasniciuc, se remarca mai ales prin necenzurarea ideilor de compozitie. Oliver incearca o muzica diferita, un rock cult pe care-l descoperi treptat. Pe disc apare şi un cover al piesei „Nu mă-ntreba” a lui Nicu Alifantis.

"Credem ca cei care ne asculta sunt oameni care au rabdare sa gaseasca un mesaj in spatele unui sir de cuvinte aparent inchise ermetic intr-o rima, oameni care nu apreciaza neaparat explicitul dintr-un cantec, ci senzatia pe care ti-o lasa o reascultare a lui”, a spus Doru Puscasu.

Dupa concertul de lansare din Bucuresti, trupa va incepe un turneu de promovare a albumului, ce va contine concerte in Brasov, Timisoara, Arad, Cluj, Targu Mures si Constanta.