O noua confirmare pentru ARTMANIA Festival 2008: Lacrimosa. Trupa, cunoscuta atat pentru stilul inconfundabil, care imbina melancolia cu duritatea si metalul cu muzica simfonica, cat si pentru charisma celor doi membri principali, va urca pe scena in data de 18 iulie.

Cei doi membri, sot si sotie, Tillo Wolf si Anne Nurmi, au la activ o colaborare cu faimoasa LONDON SYMPHONY ORCHESTRA, 9 albume de studio de mare succes si turnee mondiale, care au inclus Europa, America Centrala si de Sud.

Albumele trupei Lacrimosa, care electrizeaza publicul atat prin voce cat si prin prezena scenica a membrilor, au ocupat de-a lungul anilor cele mai inalte pozitii ale topurilor de gen din intreaga Europa, dar mai ales in Germania.

Ultimul album, intitulat "Lichtgestal", a fost lansat in anul 2005 si a fost apreciat ca transand noi frontiere pentru genul gothic meta, aceasta lansarea a marcat si aniversarea de 15 ani a trupei.

Anul 2008 este unul foarte incarcat, in momentul de fata cei doi lucreaza la cel de-al zecelea album. In afara de aparitia la ARTMANIA Festival 2008, Tillo Wolf si Anne Nurmi vor fi cap de afis la BLACKFIELD FESTIVAL in Gelsenkirchen, Germania, potrivit unui comunicat de presa.

Lacrimosa - "Satura"