Cea de-a treia editie a ARTMANIA Festival se va tine, in acest an, in Pavilionul 2007, situat in centrul Sibiului. Modificarea locului este valabil exclusiv pentru editia 2008, din motive de logistica.

Pavilionul 2007 este un cort instalat in centrul orasului in locul cunoscut sibienilor sub numele de Cazarma 90 si are o capacitate de 4.000 de locuri. Astfel, biletele pentru ARTMANIA Festival 2008 vor fi in numar limitat.

„Suntem convinsi ca relocarea festivalului nu ii va impedica pe iubitorii de muzica sa se bucure de niste concerte exceptionale, oferite de trupele participante la ARTMANIA Festival 2008. In plus, sunt sigura ca atmosfera va fi cel putin la fel de reusita ca la editiile precedente”, a declarat intr-un comunicat Codruta Vulcu, director executiv ARTMANIA Festival 2008.

Pana in prezent, au confirmate trupele Agua de Annique, Atrocity, Gamma Ray, Leaves Eyes, Negura Bunget, Tiamat si Lacrimosa, concertele tinandu-se in zilele de 18 si 19 iulie.

Biletele pot fi cumparate separat, pentru vineri (18 iulie) sau pentru sambata (19 iulie), pretul fiind de 70 de lei/zi. Se pot cumpara si abonamente pentru ambele zile de concerte, pretul unuia fiind de 120 de lei. Biletele se pot cumpara in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro.