In cadrul Saptamanii Modei, desfasurata intre 8-9 mai, la Iasi, Nichi Cristina Nichita isi va prezenta colectia toamna-iarna 2008/2009. Colectia prezentata abordeaza eleganta simpla, transpusa intr-o complementaritate a stilurilor masculin/feminin, printr-o intoarcere in timp la perioada anilor '80, unde dominante sunt combinatiile inedite de texturi si accentele de piele.

Imaginea femeii puternice, aflata in plina expansiune profesionala, va fi completata de incaltamintea si accesoriile realizate de catre Mihaela Glavan, potrivit unui comunicat de presa.

"Colectia din acest an se distinge prin simplitatea aparenta, in spatele careia se ascunde un rafinament studiat. Femeia care o intruchipeaza reuseste sa imbine prestigiul profesional si carisma personala, folosindu-se de un cod vestimentar original, de inalta clasa", a declarat creatoarea de moda Cristina Nichita.

Romanian Fashion Week, aflat la cea de-a noua editie, va gazdui prezentarea colectiilor de moda sub una dintre urmatoarele categorii: "Designeri romani", "Made in Ro", "Noua Generatie", "Lenjerie"sau "Debut".