Show-urile care evidentiaza tendintele in tunsoare, culoare si coafura si participarea a doi campioni mondiali la coafura sunt doar cateva dintre atractiile unui eveniment ce reuneste stilisti romani si italieni. Aici poti afla ultimele tehnici de ingrjijrea a parului.

Poti vedea tot ceea ce este nou domeniul hair-fashion la Best Hair Day, care va avea loc in ziua de 16 iunie, la Sala Palatului. Show-ul va gazdui echipe reprezentative ale firmelor de produse cosmetice profesionale de gen.

Pentru prima oara, la evenimentul organizat de Agentia Estetik Media si revista Les Nouvelles Esthetiques Romania, va avea loc un show gothic-rock, reprezentat de Lannacone Alessandro si Mangili Gugliermo, campioni mondiali la coafura si traineri ai echipei nationale de hairstyle a Italiei.

Cei mai talentati si creativi dintre participanti se vor intrece in competitia "Beatiful Bride Ever", realizand coafuri pentru ziua unica din viata unei femei - ziua nuntii, potrivit unui comunicat de presa.

Daca vei merge la BEST HAIR DAY, vei avea parte o zi intreaga de show-uri complexe si unice, unde veti afla noile tendinte in tunsori si coafuri, vei intra in contact cu profesionistii din domeniul hairdressing-ului si vei putea utiliza noile tehnici de infrumusetare si ingrijire a parului.