S-a dat startul celor trei zile de Harmony Wellness, in cadrul caror vei putea afla noile tehnici, tratamente si produse naturale pentru a avea o viata mai sanatoasa si relaxata. In perioada 9-11 mai vei putea incerca produse cosmetice si de intretinere si vei putea cere sfatul specialistilor.

In afara faptului ca poti participa la conferinte, seminarii sau demonstratii practice, sustinute de catre instructori de yoga si un profesor de Tao, vei putea afla noile tehnici de relaxare, precum "Terapia Elf". Aici Spiridusul, cum se numeste aparatul, te va invata cum sa indepartezi neplacerile datorate uzurii organismului sa dispara.

De asemenea, vei putea trece intr-o lume a relaxarii pe unul dintre fotoliile care iti ofera mai multe tipuri de masaje: relaxant, revigorant, alintator, utile chiar si pentru slabit. Daca vrei sa ramai in lumea masajului, poti savura unul de relaxare cu pietre calde de jad, de-a lungul coloanei vertebrale.

Poti incerca preparatele din plantele medicinale autohtone dar si exotice, o serie de uleiuri esentiale pentru aromaterapie, poti asculta muzica de relaxare sau sa te familiarizezi cu noile remedii Feng-Shui.

Prima zi a expozitiei a inceput cu o prezentare a aparaturii Zepter Medical, creata pentru a promova un stil de viata sanatos.

In urmatoarele zile vei avea parte de prezentari ale colectiei Home Art Masterpiece, recitaluri ale Sahaj Group de muzica clasica indiana si Nirmal Bhakti.