Pe langa un salon de infrumusetare, pe care artistul l-a deschis de aproape un an in capitala, un supermarket si un magazin de birotica, cantaretul isi continua afacerile cu o firma de taxi.

Compania va activa, pentru inceput, in Constanta, urmand ca, pana vara viitoare, sa apara si in Bucuresti. Traistariu ar vrea ca aceasta firma sa fie prima companie de taxi din Romania care sa aiba masini in fiecare oras din tara, potrivit unui comunicat de presa.

"Voi cauta sa vin intotdeauna in sprijinul clientilor. Ce-si doreste cel mai mult un cetatean care alege sa mearga cu taxiul ? Sa-l coste cat mai putin si sa ajunga repede si eficient la locul dorit", spune patronul noii firme, care are pana acum 76 de doritori sa lucreze pentru el.

In ceea ce priveste dispecerii care vor lucra pentru el, cantaretul a organizat un concurs. "Au venit chiar si de la alte companii de pe piata , am facut o selectie si au ramas cei mai buni din cei mai buni. Vrem sa excelam si la acest capitol , sa avem un dispecerat profesionist, de nivel inalt. Am ales 6 dispeceri : 5 femei si un barbat", a completat cantaretul.