John McLaughlin, unul dintre cei mai apreciati chitaristi ai lumii, a sustinut un concert la Sala Palatului pe data de 15 mai. Artistul, care momentan se afla intr-un turneul european, a facut spectacol alaturi de cvartetul the 4th Dimension.

Chitaristul britanic de jazz fusion a reusit sa faca oamenii sa uite pentru cateva ore de toate problemele lor, facand un spectacol minunat in fata salii pline.

Atmosfera minunata, spectatorii au cerut bis-uri, iar artistul incantat de primirea calduroasa pe care i-a facut-o publicul, a acceptat sa ofere autografe timp de o ora. Timp in care a discutat si a schimbat impresii despre acest concert si cariera sa muzicala cu cei care au venit sa primeasca autografe

Dupa concertul de la Bucuresti, chitaristul urmeaza sa isi continue turneul in Darmstadt (Germania) pe data de 16, in Budapesta (Ungaria) pe 22, ajungand pe 31 mai la Londra.

Chiar daca in urma cu cateva zile au intampinat o problema din cauza bassistului Hadrien Feraud, care a fost inlocuit cu Dominique di Piazza, din cauza unui accident, concertul a fost minunat, John McLaughlin fiind foarte apreciat de catre cei prezenti.

John Mclaughlin and the 4th Dimension la Bucuresti