"Nu-mi vine sa cred ca zic asta, dar Romania ar putea deveni o noua Ibiza. Este un loc de 10 ori mai bun decat oricare altul din lume, la momentul actual". Este parerea DJ-ului britanic Steve Lawler, supranumit si "pionierul muzicii house", care prezice un nou succes pentru sezonul Ibiza, gata sa inceapa pe cunoscuta insula.

In acelasi timp, se entuziasmeaza gandindu-se la numarul de cluburi de pe plajele Marii Negre, care s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, arata inthemix.com.au.

Steve Lawler este cunoscut pentru show-urile pe care le face in cadrul festivalului Ibiza. Din 2000 pana in 2007, a lansat 7 albume, cate unul pe an si sustine ca principalele influente in muzica sa vin de la Depeche Mode si The Doors.

Claudia Cazacu este DJ in Londra. Este de acord cu predictiile lui Steve Lawler: "In acest moment, pot sa spun ca Romania e ca un paradis. Pe plajele romanesti exista unele dintre cele mai bune cluburi din Europa. Atmosfera si serviciile sunt de calitate, iar oamenii chiar stiu sa se distreze. In plus, mai exista si petrecerile care au loc chiar pe plaja. Pe timpul verii, in Romania vin multi dintre cei mai buni DJ ai lumii".

DJ-ul roman The Model este insa mai circumspect: "Exista cateva puncte comune intre Romania si Ibiza, dar nu pot sa spun ca vad o legatura directa intre cele doua", spune acesta. " Pe de alta parte, saptamanal, in Romania vin multi DJ internationali, iar scena house se dezvolta in continuu. Sunt, cu siguranta, multe lucruri pe care le-am putea invata dintr-o experienta Ibiza", a adaugat acesta.

Distractie la petrecerile Ibiza