Dupa 1 iunie, inca ii mai poti rasfata pe copii, la Festivalul Jocurilor, cu dulciuri si cele mai indragite si trendy jucarii: papusile Bratz, Transformers sau fotbal de masa. In perioada 6-9 iunie distractia ajunge in Auchan Titan la Bucuresti, iar pe 11-14 iunie la Auchan Targu Mures.

In zona restaurantelor din fiecare centru comercial Auchan, va exista un spatiu special amenajat, care va gazdui cei mai importanti producatori si importatori de jocuri si jucarii din tara.

Festivalul Jocurilor nu este doar o expozitie, ci un adevarat spatiu de joaca care pune la dispozitie jocurile si jucariile cele mai trendy si mai indragite: papusile Bratz, Transformers, Giggly Wiggly, Looping Louise, Laptop Karaoke, trotinete si tractorase, fotbal de masa, casuta cu nisip.

Pe langa toate aceste jocuri, cei mici vor primi si cadouri constand in diverse jocuri sau pachete cu dulciuri, potrivit unui comunicat de presa. In plus, distractia va fi asigurata de clovni si de programe educative dar, in aceeasi masura, haioase, propuse de Profesorul Trasnit Habarnam.