Utilizatorul Ozon a scris pe Forum:

Lasati-i pe emo in pace! angry.gif

Cuvantul "emo" a intrat rapid in limbajul obisnuit. Poate prea rapid si mereu cuprinde o nuanta ironica atunci cand e rostit de oameni "normali".

Ironia e partea buna, parte rea e atunci cand e rostit cu furie: "Mama ce i-as bate pe astia sa le scot licuricii din cap" - fraza asta chiar am auzit-o de la un tip de doar 24 de ani, cu o pozitie destul de buna intr-o companie multinationala. Pe tipul asta il stiu de vreo 10 ani, a avut si parul lung, a fumat si iarba si a a fost si intr-o depresie cumplita cand i-a dat prima oara o fata papucii. E un tip tare inteligent si deschis, a terminat o facultate printre primii, are o parere echilibrata despre gay, doar de emo sa n-aduci vorba...

De ce ii injura acum pe pustanii emo? De ce?

Cum s-o fi setat el impotriva emo, ce anume l-a virusat, cum a ajuns sa-i considere emo ca fiind un spam pe care-l dileste din capul lui de cum apare, de ce blocheaza popupurile adolescentei din care abia a iesit?

Si sunt atatia ca el...

Poate nu despre "emo" trebuie discutat azi, ci despre reactia omului de pe strada si a mass-media la tristetea manifesta a copiilor de azi.

Cu totii am avut depresii in adolescenta. Copiii emo isi construiesc o identitate din aceste depresii. Nu e mai ok asa, decat sa ramana cu frustrarile acelea ani in sir? Nu e mai ok sa faca din suferinta lor un mic spectacol, decat sa sa le ingroape adanc?

Intr-un fel, cu totii am fost emo la un moment dat, nu?

Comentati mesajul lui Ozon pe Forum