Metallica ia atitudine fata de piata neagra a biletelor. Revanzarea biletelor la preturi mult mai mari decat valoarea inscrisa este in prezent una din cele mai mari probleme cu care se confrunta industria mondiala de live entertainment, afectandu-i atat pe artisti, cat mai ales pe spectatori.

Dupa ce concertul Metallica a fost anuntat oficial ca fiind sold-out, biletele pentru acest eveniment au inceput sa se vanda la preturi exorbitante pe "piata neagra", numerosi fani plangandu-se de situatia aparuta.

Pentru a contracara aceasta problema, Emag!c Entertainment si managementul Metallica au decis rearanjarea pozitiei scenei, astfel incat sa fie posibila suplimentarea numarului de bilete. Astfel, incepand cu 11 iunie, ora 00:00 se vor pune in vanzare un numar de 1500 bilete in zonele Gazon A si Gazon B. Acestea vor putea fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 180 respectiv 100 lei.

Alaturi de show-ul METALLICA, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai cuprinde concertele Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, precum si B'estfest pe 4, 5, 6 si 11 iulie (B’estfest Aftershock).