Daca e sa fii cu un picior in groapa, macar sa fie o groapa de lux :) Sicrie... pe trend si servicii funerare de prima clasa vor fi prezentate la cea de-a doua editie a Salonului Funerar. Daca evenimentul ti se pare bizar, in tari ca Austria, Germania, Rusia sau Italia acesta a devenit deja o traditie.

Incepand cu joi, 12 iunie, pana sambata - 14 iunie, la Romexpo se va desfasura a doua editie a Salonului Funerar, eveniment destinat domeniului de profil din Romania si strainatate. In cadrul Salonului vor participa 27 de firme de profil din Romania, Italia si Ungaria.

Zilnic, intre orele 10-18, vizitatorii vor fi intampinati cu o oferta mortala: articole si servicii puse la dispozitie de specialisti in domeniul funerar, lucratori in administrarea cimitirelor si prestatori de servicii complementare in domeniul funerar.

Organizatoarea evenimentului, Irina Constantin, povesteste ca anul trecut au avut un numar de vizitatori la care nu se asteptau. "Targul se adreseaza mai ales firmelor de specialitate dar, o sa radeti, am avut foarte multi vizitatori anul trecut. Din aceasta cauza, anul acesta am si dublat spatiul Salonului", spune aceasta.

Daca vrei sa vezi ultimele aparitii din domeniu, va trebui sa scoti din batista 3 lei, cat costa biletul de intrare.