Iti place muzica de calitate si ti-ai luat bilet la ARTMANIA Festival 2008, ca sa vezi cel mai tare festival rock al anului? Atunci poti castiga o tinuta rock!

Participa la concursul oferit de New Rock si Black Widow si pune-ti la punct tinuta de festival. Baietii pot castiga o pereche de bocanci oferiti de New Rock si un tricou cu ARTMANIA Festival 2008 iar fetele, care au nevoie de tinute mai variate, pot castiga o rochie, doua fuste si o camasa oferite de Black Widow. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o poza cu tine, imbracat rock!

Trimite o poza cu tine, imbracat/a in cele mai tari haine rock, la concurs@artmania.ro. Pe langa poza, trebuie sa adaugi seria de pe biletul de intrare la ARTMANIA Festival 2008. Castigatorii pot intra in posesia premiului doar daca prezinta un bilet valabil, a carui serie coincide cu cea din e-mail-ul de inscriere la concurs.

Nu uita sa scrii si datele tale de identificare: nume, adresa, numar de telefon si CNP, precum si masurile purtate la haine si incaltaminte. E-mailurile se primesc pana la data de 1 iulie.