Inainte de spectacolul "Disney Live! Winnie the Pooh", cunoscutul ursulet si prietenii lui - Piglet, Tigger, Eeyore, Rabbit, Kanga, Roo si Owl - se vor intalni cu micutii lor fani. La Baneasa Shopping City, copiii se vor bucura de o sesiune de autografe de la personajele lor favorite.

Intalnirea va avea loc miercuri, pe 18 iunie, in zona de Food&Fun a Baneasa Shopping City (BSC). Winnie the Pooh si restul personajelor se afla in Romania pentru a sustine show-ul "Disney Live! Winnie the Pooh". Spectacolele vor avea loc, vineri, 20 iunie, ora 18:00, sambata, 21 iunie, ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie, ora 15:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

"Disney Live! Winnie the Pooh" este o productie complet noua, ce ii are ca protagonisti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh si prietenii lui. Acestia se imbarca intr-o calatorie amuzanta si surprinzatoare, planuind o petrecere surpriza pentru Winnie the Pooh.

Povestea este spusa de un narator, ghidul publicului pe parcursul intregului spectacol, cu sprijinul a trei ajutoare si al prietenilor lui Winnie the Pooh. Acestia interactioneaza cu audienta si urmeaza indicatiile povestitorului pe parcursul naratiunii.

"Crearea acestei productii a lui Winnie the Pooh a fost pentru noi toti o calatorie minunata inapoi in zilele de distractie si inocenta exemplificate de viata in Padurea celor 100 de stejari", spune Jery Bilik, directorul de creatie al Feld, compania organizatoare a evenimentului.

"Obiectivul nostru a fost sa deschidem un portal care ofera posibilitatea tuturor celor care vin la spectacol sa viziteze aceasta lume speciala si sa se bucure de vizita lor impreuna cu personajele minunate care salasluiesc inauntru", a mai spus acesta.

Secvente din spectacolul "Disney Live! Winnie the Pooh" in Italia