Oliver a lansat albumul Poetry Pop care a avut loc, joi, 8 mai in Studio Martin si a pornit in Poetry Pop Tour. Ultimele doua concerte din turneu vor avea loc in Bucuresti.

Dupa ce si-au promovat albumul in Brasov, Timisoara, Arad si Cluj, Oliver incheie turneul cu doua concerte in Bucuresti: pe 18 iunie, ora 21, in club Fabrica si pe 28 iunie, ora 20, in Green Hours.

Pe 18 iunie, in club Fabrica, Oliver va avea invitata trupa Tep Zepi. Turneul Poetry Pop Tour se va incheia cu un concert unplugged in Club Green Hours. Singurul concert unplugged din Poetry Pop Tour, va fi transmis live de Radio Lynx.

„Lansarea albumului Poetry Pop nu a constat intr-un concert ci a fost un moment Oliver pe care fiecare l-a simtit in felul lui, care a generat in fiecare cate o senzatie, o stare. Aceasta este muzica Oliver. Facem turneul pentru a oferi cat mai multe momente fanilor. Oliver nu inseamna hit-uri, inseamna momente”, spune Doru Puscasu.

Albumul Poetry Pop se gaseste in retelele de magazine Diverta si Carturesti.

Oliver a luat fiinta in 2005, avand in componenta patru muzicieni experimentati: Doru Puscasu – voce si chitara, Mircea Moroianu - chitara, Horia Gridan – bas si Mihai Zorca – tobe.

Lansarea Poetry Pop - "Fatal"