In aceasta sambata, in parcul Izvor, se va realiza "Orasul Animalelor", unde animalutele se vor putea juca, vor fi premiate pentru cel mai expresiv latrat sau mieunat sau se vor intrece in demonstratii de dresaj. Mai multi medici veterinari vor fi acolo, pentru a da sfaturile necesare unei ingrijiri cat mai bune a patrupedelor. O ocazie buna ca, macar pentru o zi, animalutele sa se simta mai importante decat stapanii lor :)

Nu numai detinatorii de animale sunt invitati, ci si ceilalti, care sunt asteptati sa viziteze centrul de plasament, unde animelele mai putin norocoase asteapta sa fie adoptate.

Fiindca ele sunt principalele personaje in "Orasul Animalelor", se vor intrece in demonstratii de dresaj si concursuri de toate felurile care vor desemna cele mai frumoase, cele mai latratoare sau miorlaitoate, cele mai bune si ascultatoare animale si vor incheia fastuos cu o premiere pe masura, potrivit unui comunicat.

Insotitorii lor vor putea invata de la medici veterinari, dresori si crescatori cum sa-si ingrijeasca animalele de companie, cum sa le ofere tot ce au nevoie, iar copiii prezenti se vor intrece in desene, poezii si demonstratii de dresaj.

Pe 21 iunie, in "Orasul Animalelor" iti vei putea arata dragostea pentru animalul tau, daca ai unul, sau iti vei putea lua un prieten adevarat acasa.