Alanis Morissette a lansat de curand cel de-al saptelea album din cariera, "Flavors of Entanglement". Cantareata a marturisit ca materialul este rezultatul recentelor experiente de viata si ca despartirea de actorul Ryan Reynolds i-a dat forta unui nou inceput: "Una dintre temele principale ale acestui album este revenirea, renasterea din cenusa".

Se pare ca ruperea logodnei a ajutat-o pe Alanis sa se concentreze asupra compunerii melodiilor de pe noul disc: "Exact in perioada despartirii am fost la Londra pentru 12 zile si am scris versurile tuturor celor 12 piese. Totul a mers rapid si visceral", a povestit artista intr-un recent interviu.

Alanis a fost alaturi de actorul din "Definitely, Maybe" mai bine de patru ani, Ryan Reynolds fiind in prezent logodit cu Scarlett Johansson. Intrebata daca ii este greu sa accepte ca fostul ei iubit are o noua relatie, Alanis Morissette le-a urat celor doi mult noroc, declarand chiar ca se bucura pentru ei: "Nu am dat mare importanta acestui lucru, sa fiu sincera. Doresc succes si multa iubire oricarei persoane care mi-a fost aproape, indiferent daca am fost implicata intr-o relatie sau nu cu aceasta", arata un comunicat.

Alaturi de melodiile de pe noul album, fanii artistei vor putea asculta la Bucuresti si alte hituri semnate Alanis Morissette, precum "Ironic", "Uninvited", "Thank U" sau "So Pure", spun organizatorii B'estfest, Emag!c Entertainment. Alanis va concerta in cadrul B’ESTFEST 2008 in prima zi a festivalului, pe 4 iulie.

Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’ESTFEST AFTERSHOCK.

Line-up-ul festivalului ii mai cuprinde pe Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers si Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao, Nelly Furtado, Roisin Murphy (Moloko), si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Alanis Morissette - "Underneath"