Dorin Negrau vine joi, 26 iunie, de la ora 20, cu o lansare inedita la teatrul Metropolis din Bucuresti: Boogie - cea mai noua colectie de pret-a-porter toamna-iarna 2008-2009, inspirata din lumea lui Mickey Mouse.

“Realizata jucaus , dar matur, in acelasi timp, Boogie este un omagiu vesel si optimist adus celebrarii a 80 de ani de la aparitia lui Mickey Mouse in Studiourile Disney,” spune Dorin. Colectia este realizata in intregime din materiale naturale fluide, cum sunt casmirul, muselina, bumbacul peliculizat cu fir metalic, lana mercerizata sau blana viu colorata.

Conceputa intr-un stil retro, cu o atitudine fresh, Boogie adopta liniile clare ale croiului clasic in piesele de baza ale vestimentatiei, cum ar fi sacoul tip barbatesc, rochia pe corp, dar si pantalonul evazat cu manseta, arata un comunicat.

Dupa ce a realizat o colectie de haine rusesti pentru care manechinele defilau pe muzica unui cor bisericesc live si a organizat primul show-room de lifestyle din afara Bucurestiului, la Cluj , Dorin Negrau revine cu un concept plasat in lumea cabaretului interbelic, la teatrul Metropolis.

“Principala caracteristica a creatiilor mele este feminitatea," spune Dorin. Boogie propune pentru sezonul toamna –iarna 2008-2009 o atitudine puternica, seducatoare si in acelasi timp practica, pentru o femeie ocupata 24 de ore din 24, insa feminina.

Accesoriile colectiei sunt create de Mihaela Glavan. Make-up-ul prezentarii de joi seara este semnat Max Factor, iar de hair-style se va ocupa Camelia Negrea.

Dupa lansarea colectiei de pret-a-porter din 26 iunie, Dorin Negrau va fi prezent la targurile CPD, Dusseldorf, intre 27-29 iulie, Pret a Porte, Paris si The Train, New York, in septembrie.