S-au pus in vanzare biletele pentru concertul sustinut de columbianul Juanes in Romania, iar fanii "vor plati scump". Pentru spectacolul care va avea loc la Sala Polivalenta in ziua de 3 septembrie 2008, de la orele 20:00, fanii vor scoate din buzunar intre 100 si 300 de lei. Pretul abonamentelor pentru cele mai importante festivaluri ce vor avea loc, vara aceasta, in Romania ajung la maxim 240 de lei.

Preturile biletelor pentru cele mai importante festivaluri romanesti din aceasta vara nu le depasesc pe cele ale lui Juanes. De exemplu pentru festivalul Stufstock un amator va plati 150 ron pentru un abonament, la Bestfest pretul va fi de 240 ron, iar la Peninsula un bilet cumparat in ziua festivalului va fi de 170 ron.

Celebrul star al muzicii latino, care a scos pana in momentul de fata patru albume, se afla in turneu mondial de promovare a albumului "La vida es un ratico". Membrii stafului, muzicieni si tehncien, aproximativ 70 de persoane, vor ajunge la Bucuresti cu avionul, impreuna cu tot echipamentul tehnic necesar.

Dupa show-ul din capitala Romaniei, toata echipa se va deplasa cu o suita impresionanta de nightlinnere, adica autobuze echipate cu tot ce este necesar pentru un voiaj de lunga durata, inclusiv pe timp de noapte, spre Moscova, unde va avea loc etapa urmatoare a turneului, dupa cum anunta organizatorii.

Biletele se pot achizitiona online de pe www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si de la magazinele: Muzica, Music Shop, Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Flanco, Flamingo, Inmedio, precum si la Sala Palatului si la Sala Polivalenta.

Juanes - "La Camisa Negra" [LIVE]