Grupul britanic Massive Attack va sustine primul concert din cariera la Bucuresti, pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe scena stadionului de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter. Acest concert promoveaza viitorul album Massive Attack, programat sa apara la inceputul lui 2009.

Forta deschizatoare de drumuri din spatele ascensiunii trip-hop-ului si a muzicii electro ambientale, Massive Attack au fost si sunt unul dintre cele mai inovatoare si influente trupe ale generatiei lor: sound-ul lor hipnotic – o fuziune senzuala si cinematica de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub si sampling-uri bine alese – a dat tonul multor tendinte, deschizind drumul pentru artisti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el insusi un “absolvent” al “academiei” Massive Attack.

Acestia sunt cunoscuti, atat pentru muzica lor, cat si pentru prestatiile live, reusind sa impresioneze intotdeauna un public dornic de experiente de prima clasa.

Massive Attack sunt oferiti publicului din in Romania de catre BECK’SPERIENCE, care gaseste la al doilea eveniment in aceasta vara, dupa festivalul indoor care a avut loc la Sala Polivalenta in 5 iunie, cand au concertat Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV, Kraak&Smaak, Suie Paparude, potrivit unui comunicat.

Stadionului de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter este situat langa Stadionul Arcul de Triumf.

Massive Attack - "Angel"