S-a hotarat. Anul 2008 este anul nuntilor si vedetele se grabesc, care mai de care, sa se casatoreasca. 2008 reprezinta "trenul" catre fericire asa ca, incepand de la fotbalisti si cantarete, pana la vedete tv, toti isi vor pune pirostriile in vara aceasta.

Cea mai comentata si asteptata nunta a acestui an este cea a fotbalistului Cristi Chivu cu prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 - Adelina Elisei. Nunta celor doi va avea loc pe, 6 iulie, la Palatul Stirbei din Buftea. La acest eveniment se vor prezenta aproximativ 500 de invitati, iar costumele insurateilor au fost realizate de creatorul de moda italian Giorgio Armani.

Desi se cunosc de 15 ani, Andreea Banica si Lucian Mitrea abia acum s-au gandit sa isi oficializeze relatia. Sambata, 21 iunie, cei doi au facut cununia civila, urmand ca in fata altarului sa ajunga dupa o saptamana, pe 28 iunie. Fericitul eveniment va avea loc la Hotelul Hilton, in prezenta a 250 de invitati.

Un alt cuplu celebru, care s-a hotarat sa formeze legal o familie este format din Andra si Catalin Maruta. Nunta celor doi, care sunt impreuna de doi ani, va avea loc pe 23 august, Andra avand astfel doua motive sa sarbatoreasca: nunta si ziua sa de nastere.

Dinu Maxer si iubita lui, Deea, s-au hotarit si ei sa faca parte dintre cei carora 2008 le va purta noroc in casnicii. Cei doi au ales ca loc pentru casatorie malul marii, statiunea Jupiter, iar ca data - 30 august. Deea va avea doua rochii de mireasa, una de printesa si una mai scurta si mai sexi. Acordurile sonore ale celor mai importante momente vor fi asigurate de o parte din Fanfara Marinei Romane. Un scafandru le va aduce verighetele din mare, intr-o scoica, iar sampania va fi adusa de pe fundul marii, tot de catre scafandri.

Cununati civil de ceva vreme, cantareata Cristina Spatar si sotul sau, Alin Ionescu, vor sa spuna "Da" si in fata lui Dumnezeu. Martori ai evenimentului vor fi si cei aproximativ 400-500 de invitati, care sunt asteptati sa vina la petrecerea de la Palatul Stirbei, pe 26 iulie.

Alt cuplu celebru care va face pasul este format din Israela si Liviu. Regina salsei - cum doreste Israela sa i se spuna - si iubitul ei, cu 35 de ani mai tanar ca ea, au stabilit ca ceremonia va avea loc pe data de 5 iulie 2008, pe lacul Tancabesti.

Alta nunta ce va avea loc in urmatoarele luni este cea a prezentatoarei Simona Patruleasa cu Sabin Ivanof, ai caror nasi sunt Alin Popoviciu si sotia. Fotbalistul Marius Niculae si Cristina Vasilescu, care isi vor uni destinele pe 29 iunie, fac si ei parte din acest peisaj al nuntilor. Alaturi de ei vor fi Cristi şi Mihaela Borcea, in calitate de nasi.

Alta nunta celebra va fi cea a dinamovistului Cristi Pulhac, care se insoara cu Alexandra Enachescu, dupa o relatie de aproximativ sapte ani. Parinte spiritual ii va fi Nicoale Badea, Presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo.