Trooper a lansat de curand, pe site-ul oficial, un concurs pentru fanii trupei. Astfel, cei care vor sa ii vada pe Trooper in deschiderea concertului Iron Maiden de la Bucuresti, pot sa castige un bilet la concert, trimitand un raspuns la intrebarea: "Ce album a scos Trooper in 2002?".

"Ne-am gandit sa oferim un bilet la concertul Iron Maiden unui fan Trooper. Cei interesati trebuie doar sa ne scrie pe adresa trooper.contact@yahoo.com. Vom face o tragere la sorti, iar castigatorul va fi anuntat pe 10 iulie.", a declarat Alin Dinca, solist Trooper.

Trooper va sustine deschiderea concertului de la Bucuresti al legendarei Iron Maiden, din 4 august. Trooper-ii au fost alesi in urma unei decizii luate chiar de membrii Iron Maiden, dupa ce au studiat mai multe propuneri de trupe romanesti, potrivit unui comunicat.

Recitalul Trooper din 4 august va marca inchiderea turneului national "Trooper 12 ani- amintiri", care a pornit la inceputul anului 2008 si care a promovat in intreaga tara boxsetul cu acelasi nume. Boxsetul, un produs unic pe piata muzicala romaneasca, a cuprins o carte-album cu istoria trupei, scoasa in conditii grafice foarte bune, scrisa chiar de membrii trupei, cele 3 albume ale grupului, precum si un DVD cu un film documentar despre Trooper.