Analia Selis va canta in deschiderea concertului pe care cunoscutul cantaret latino, Juanes, il va sustine pe 3 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Propunerea a venit din partea managementului lui Juanes, dupa ce vocea si activitatea muzicala a Analiei au atras atentia celor implicati in proiect, anunta Cat Music.

"Inca nu imi vine sa cred ca voi canta in deschiderea concertului sau" a declarat Analia Selis, care il considera pe Juanes la fel de important ca Shakira in toata America Latina.

Concertul va dura 30 de minute, timp in care vom canta impreuna cu formatia mea (Tudor Parghel la tobe, Gilberto Ortega la percutie, Costin Bodea la clape, Ionut Serban la chitara bass, Gabi Brosteanu la chitara si Laura Gherescu la backing vocals).

Analia Selis - A la Ronda Ronda

Juabes, care a scos pana in momentul de fata patru albume, se afla in turneu mondial de promovare a albumului "La vida es un ratico". Membrii stafului, muzicieni si tehncien, aproximativ 70 de persoane, vor ajunge la Bucuresti cu avionul, impreuna cu tot echipamentul tehnic necesar.

Dupa show-ul din capitala Romaniei, toata echipa se va deplasa cu o suita impresionanta de nightlinnere, adica autobuze echipate cu tot ce este necesar pentru un voiaj de lunga durata, inclusiv pe timp de noapte, spre Moscova, unde va avea loc etapa urmatoare a turneului, dupa cum anunta organizatorii.

Biletele se pot achizitiona online de pe www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si de la magazinele: Muzica, Music Shop, Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Flanco, Flamingo, Inmedio, precum si la Sala Palatului si la Sala Palatului.

Juanes - "La Camisa Negra" [LIVE]