S-a dat startul la vot pentru castigatorul competitiei Stufstock de anul acesta. Cei ce doresc sa voteze, o pot face accesand site-ul oficial al festivalului, www.stufstock.com.

Fiecare dintre cele 14 formatii participante la competitia pentru Stufstock 6 de la Orange Concept Store si-a ales un material video, care a fost incarcat pe site si care poate fi accesat din pagina oficiala a Stufstock 6 si din www.orangeconcept.ro. Fiecare persoana poate alege si vota numai 5 trupe.

In final, 9 trupe vor canta in cadrul Stufstock 6, pe scena de la Spice Club, in dupa-amiezele celor trei zile de festival.

Juriul va lua in considerare, in selectia finala, votul publicului. Trupa care va avea cele mai multe voturi va canta pe scena de la Spice Club, indiferent de votul juriului.

In schimb, juriul va desemna un castigator al competitiei, al carui premiu va consta in producerea unui videoclip de catre organizatorii Stufstock 6. Clipul va fi filmat la Vama Veche, atat in timpul prestatiei de pe scena Spice Club, cat si in celelalte zile ale festivalului.

Votul publicului se va incheia marti, 5 august 2008, iar rezultatele finale ale selectiei vor fi anuntate miercuri, 6 august 2008, printr-un comunicat de presa si postarea pe site-ul oficial al festivalului.