Atmosfera electrica pe 29 august 2008, la Arenele Romane, ora 21:00, in primul eveniment ElectroFish. Ii vei putea auzi pe Audio Bullys, Birdy Nam Nam, Gojira, Zicu si Ufe, iar proiectiile vor fi asigurate de Vali Chincisan.

Audio Bullys, grupul de muzica electronica din UK, inseamna de fapt Simon Franks si Tom Dinsdale. Cei doi sunt cunoscuti la noi mai ales pentru piesa “Shot you down” in care au folosit vocea lui Nancy Sinatra. Melodia a reusit sa devina foarte populara, in ciuda promovarii slabe de catre casa de discuri Virgin. Pentru un concert memorabil, cei doi artisti vin cu un tobar/percutionist si un chitarist.

Audio Bullys/Nancy Sinatra -"Shot me down "

Birdy Nam Nam este o trupa de DJ din Franta: Crazy-B, DJ Pone, DJ Need si Little Mike. Isi propune sa transforme masa de mixaj intr-un adevarat instrument muzical, iar pentru curiosi, numele trupei provine dintr-o replica a filmului “The Party” al lui Peter Sellers. Tenebroasa sau funky, cu un strop de acid electronic si taieturi metodice, muzica Birdy Nam Nam stie sa decapiteze trompetele, sa manevreze pianul si sa obtina pe albumele lor intreaga istorie muzicala.

Birdy Nam Nam - "Violons"

Gojira aka George Andreescu apare in numeroase compilatii din tara si din afara in materie de productie (impreuna cu Kosak) iar in prezent lucreaza cu o noua trupa, “Policlinic”. Ca DJ e cunoscut pentru stilul divers abordat, imbinand break-beat, techno, electro, hip-hop si rock. A mixat alaturi de DJ Quest, Black Sun Empire, Stanton Worriors, Jay Cunning, Aquasky, Annie Nightingale si DJ Food, iar in 2005 a mixat in deschiderea concertului Faithless de la Arenele Romane. Il poti asculta aici.

Vali Chincisan, artist vizual, se foloseste de animatie pentru performance-uri audio-video incepand cu 2004. Colaboreaza cu mai multi artisti si trupe din zona electro experimentala romaneasca (Makunouchi Bento, Brazda lui Novac, Tanz Ohne Music, Selfmademusic, Minus s.a). A fost prezent la majoritatea festivalurilor romanesti de muzica electronica: AVmotional, Rokolectiv, Deltafest dar si internationale Numusic: (No), ArtsToday(NL), Wilsonik(SK), The Bridge Festival (BG). Lucrarile lui - aici.

Biletele se gasesc la bilet.ro, bilete.ro si ticketpoint.ro la pretul de 55 RON pana pe 5 august si 70 RON dupa aceasta data.