Conditiile comunicate de INMH anunta ziua concertului Leonard Cohen, 21 septembrie, drept una cu posibilitati de ploaie, vreme inchisa, noroasa, cu temperaturi intre 11-13 grade Celsius. Dat fiind faptul ca singura zona acoperita pe stadionul Arcul de Triumf este Tribuna 1, organizatorii recomanda folosirea pelerinelor de ploaie - accesul cu umbrele fiind interzis in incinta stadionului.

Organizatorii Events au amenajat standuri cu bauturi calde (ceai, cafea, ciocolata calda), dar si reci. Toate bauturile se achizitioneaza pe baza de fise, disponibile in incinta stadionului. In zona VIP si Premium, acolo unde dispunerea locurilor pe scaune permite amplasarea lor, vor fi amenajate incalzitoare de terasa.

Fanii pot intra pe stadion incepand cu ora 17:30 si sunt rugati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul stadionului. Respectarea regulamentului de ordine interioara este obligatorie. Persoanele care incalca prevederile acestui regulament vor fi escortate in afara incintei stadionului si nu li se va mai permite accesul, se afirma intr-un comunicat.

La solicitarea managementului lui Leonard Cohen, organizatorii roaga publicul sa se abtina de la fumat in incinta stadionului. Persoanelor sub varsta de 18 ani le este strict interzis accesul in locuri unde se servesc bauturi alcoolice sau se incurajeaza fumatul.

Persoanele cu afectiuni medicale sau cu antecedente medicale personale trebuie sa se inregistreze la punctele de Prim Ajutor din incinta stadionului, si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi.

Este interzis accesul cu brichete, bauturi in recipiente, bauturi alcoolice, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto si camere video. Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta stadionului si a perimetrului acestuia.

Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, bannere-lor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica, precum si deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.