Care e cel mai tare bar din Romania? Si unde se poate bea cel mai bun ceai in oras? Afla in cadrul Premiilor Food&Bar Magazine, eveniment in cadrul caruia se va stabili topul celor mai bune restaurante, baruri, cafenele sau ceainarii din tara. Decernarea premiilor va avea loc joi, 30 octombrie, la hotelul Marriott din Bucuresti. Pana atunci, poti vota chiar tu localul in care te simti cel mai bine.

Cele 10 categorii care vor fi premiate sunt:

1. Cel mai bun restaurant

Categorie: toate tipurile de restaurante.

2. Cel mai bun restaurant cu specific romanesc

Categorie: restaurantele traditionale romanesti.

3. Cel mai bun restaurant cu specific strain

Categorie: restaurantele cu specific etnic sau international.

4. Cea mai buna companie de catering

Categorie: companii de catering pentru evenimente.

5. Cel mai bun delivery / take away

Categorie: companii care livreaza mancare la birou / acasa sau la pachet.

6. Cel mai bun pub / bar

Categorie: bar, pub, english / irish pub, cocktail bar, terasa etc.

7. Cea mai buna cafenea / ceainarie

Categorie: cafenele si ceainarii

8. Cel mai constant restaurant

Categorie: toate tipurile de restaurante cu minim 1 an de activitate.

9. Cel mai bun restaurant nou deschis

Categorie: toate tipurile de restaurante cu maxim 1 an de activitate

10. Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine

Categorie: toate tipurile de restaurante, cafenele, baruri, puburi, firme de catering, firme de delivery / take away etc.

Castigatorii celor 10 categorii de premii vor fi desemnati pe baza voturilor exercitate de cateva sute de votanti aflati in baza de date alcatuita de Food&Bar Magazine. Este vorba de persoane din managementul celor mai importante companii din Romania, clienti avizati, care obisnuiesc sa petreaca mult timp in oras si care au experienta serviciilor din Romania si din strainatate.

Prin intermediul unui cod secret, emis nominal, acestia vor putea accesa Sectiunea de vot disponibila pe site-ul www.foodandbar.ro, unde vor introduce nominalizarile personale pentru fiecare din primele noua categorii de premii.

Pentru cea de a zecea categorie, Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine, votul este liber si poate fi exprimat de catre oricine doreste. Votantii din randului publicului cititor trebuie sa aleaga cel mai bun restaurant, cel mai bun bar, cea mai buna cafenea, cea mai buna firma de catering si cea mai buna firma de delivery / take away. Va fi desemnat castigator cel care va aduna cel mai mare numar de voturi pe ansamblu.

Tehnica de votare

Categoriile 1-9. Sectiunea de vot disponibila pe site-ul www.premiifb.ro contine o succesiune de noua pagini, cate una pentru fiecare dintre primele noua categorii, unde pot fi introduse maxim trei nominalizari per categorie. Fiecare nominalizare va primi intre 3 puncte (pozitia 1) si 1 punct (pozitia 3). In final, dupa centralizarea tuturor voturilor, se va face suma punctajelor, stabilindu-se topul fiecarei categorii.

Categoria 10 – Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine

Sectiunea de vot public contine un formular in care vor fi nominalizate preferintele personale pentru 5 categorii: Cel mai bun restaurant, cea mai buna cafenea, cel mai bun pub/bar, cea mai buna firma de catering, cea mai buna firma de delivery/take away.

Biletele pentru gala de decernare a premiilor se pot rezerva printr-un formular online, aici.