In acest sfarsit de saptamana, Targul Taranului Roman ofera publicului arome, experiente, evenimente si intamplari despre si din Dobrogea. Degustare de vinuri dobrogene, lectie de gatit bors lipovenesc, produse traditionale din Dobrogea si degustari de produse italiene, cu tot cu vanzare si lectii de gatit de la un maestru culinar italian - toate acestea - sambata si duminica la Targul Taranului Roman din Piata Amzei.

Program

Sambata 4 octombrie

Targul Taranului Roman - Zile dobrogene (sambata, 10-17:00), PIATA AMZEI

Expozitie culinara, must, degustare de vinuri dobrogene, produse traditionale dobrogene, lectie de gatit bors lipovenesc, expozitie fotografica "Dobrogea. Inceputul lumii" (Razvan Voiculescu), colectia Gastronomica (Humanitas Multimedia), obiecte de anticariat din si despre Dobrogea. Ora 15:00 – Corul aromanilor farseroti din Cogeleac prezentat de Grigore Lese.

Sambata 4 octombrie

Targul Taranului Roman - Miresme si arome din 4 regiuni italiene (sambata, 12:00), PIATA AMZEI

Ora 12:00 - “Scoala de Gust” cu bucatarul sef Rosario di Donna. Gastronomie regionala. Degustare si vanzare de produse tipice ale regiunilor partenere in proiectul European Country Inn - Hanurile Europei Rurale: Abruzzo, Puglia, Sardegna,Toscana.

Duminica 5 octombrie

Targul Taranului Roman - Zile dobrogene (duminica, 10-14:00), PIATA AMZEI

Expozitie culinara, must, degustare de vinuri dobrogene, produse traditionale dobrogene, expozitie fotografica "Dobrogea. Inceputul lumii" (Razvan Voiculescu), colectia Gastronomica (Humanitas Multimedia), obiecte de anticariat din si despre Dobrogea.