Luni dimineata, la ora 4, un sofer aflat in stare de ebrietate a intrat cu masina in casa de bilete a Teatrului Masca. Soferul, in varsta de 32 de ani, se intorcea "de la o nunta" cu o alcoolemie de 0,77 mg/l. Casa de bilete a teatrului este avariata, iar reparatiile sunt in curs.

"Peste 3 zile va avea loc deschiderea de stagiune. Nu va fi amanata, insa incidentul ne-a creeat dificultati. Momentan, reparatiile se bazeaza pe improvizatii", a declarat directorul adjunct al Teatrului Masca, Babus Misail.

"M-au sunat la 4 dimineata, ca s-a intamplat. Impactul le-a zdruncinat pe toate, dar am luat masuri imediate pentru ca reparatiile sa inceapa", spune Babus, referindu-se la casa de bilete a teatrului care nu mai are geamuri si a carui usa este deteriorata. Podeaua trebuie, de asemenea, schimbata integral.

Momentan, costurile se ridica la circa 150 de milioane, insa "vineri (n.r. - 10 octombrie), cand reparatiile vor fi gata si se va deschide stagiunea, vom cunoaste suma totala", a declarat Babus, care va cere despagubiri soferului.

"Am avut neplaceri mari din cauza acestui accident, dar vrem ca deschiderea stagiunii sa aiba loc la data planificata", a mai spus Babus.