Intr-adevar, intr-o tara normala femeile nu sunt pipaite pe strada, ci sunt batute, agresate, hartuite si violate in mijlocul drumului. Ce pacat ca Romania nu e o tara normala! Daca ar fi, am putea abuza fizic si psihic femeile dupa bunul nostru plac. Asa, ne multumim sa le pipaim, caci stim ca si lor le place, altfel nu ar purta fuste scurte, decolteuri adanci sau haine, in general.

Subscriu acestui protest, pentru ca ma numar printre norocoasele pricopsite cu palme, ciupituri si atingeri nedorite destul de frecvent. Sunt onorata zilnic de straduinta uneia dintre aceste insecte de a-mi atrage atentia si trebuie sa recunosc ca sunt flatata peste poate, dar trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca NU ma atrage un astfel de barbat si NU voi lua niciodata in considerare un dialog cu el.

Nu imi arog dreptul de a generaliza, dispretui si uri toti barbatii pe baza unor experiente individuale. Nu am nici macar dreptul ca pe baza unor supozitii sau a unor intamplari punctuale sa arunc cu pietre-n ei, sarmanii. Ar fi chiar imoral din partea mea ca tinand ochii inchisi sa apas pe tragaci intr-o multime nevinovata.

Daca te numeri totusi printre barbatii fatali care se manifesta abuziv, permite-mi sa ma scarbesc si sa te arat cu degetul, deoarece te incadrezi perfect in portretul mitocanului-care-pipaie-femei-pe-strada.