Supranumiti “alchimistii trip-hop-ului” datorita inovatiilor permanente aduse acestui gen muzical, membrii Thievery Corporation vor concerta in seara de 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Grupul american promite publicului roman o experienta muzicala inedita, pe ritmuri de trip-hop, downtempo, chillout si sonoritati jamaicane si braziliene.

Pentru concertul de miercuri seara, membrii Thievery Corporation au solicitat ca in backstage sa existe o zona de lounge, cu un bar bine aprovizionat, din care nu trebuie sa lipseasca berea mexicana, sticlele de whisky, tequila, rom si nici vinurile rosii, de provenienta spaniola, italiana si romaneasca.

"Sunt sigur ca la Bucuresti va fi foarte tare!"

Pentru prima vizita in Romania, Thievery Corporation a pregatit un show special: “Vor fi si parti mai linistite, dar vom ajunge chiar si la punk-rock. Nu cred ca va putea sa ramana cineva pe scaun! Am mai fost in turneu prin Europa de Est, dar din pacate nu am ajuns pana acum in Romania. Sunt sigur insa ca la Bucuresti va fi foarte tare! Daca am avea timp, ar fi grozav sa vizitam castelul Bran si sa vedem Transilvania, ‘patria lui Dracula’, despre care am auzit ca este o zona superba!”, au declarat membrii trupei.

In seara evenimentului, ultimele biletele pentru concertul Thievery Corporation se vor putea gasi la casele de bilete ale Salii Palatului. Acestea vor fi disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 60, 85, 110 si 140 de lei.

Album protest

Thievery Coproration a lansat recent “Radio Retaliation”, cel de-al cincilea album de studio, material incarcat de un puternic mesaj protestatar. Piesele noului album au fost inregistrate in Washington DC, pe fondul intensei campanii electorale derulate pentru presedintia SUA, fapt ce a influentat masiv temele celor 15 melodii.

Militanti pentru World Food Program

Pe langa activitatea muzicala, membrii trupei Thievery Corporation sunt implicati in campanii sociale menite sa atraga atentia asupra pericolului pe care foamea il reprezinta la nivel global, fiind militanti activi in cadrul organizatiei World Food Program, alaturi de celebra actrita Drew Barrymore, fotbalistul brazilian Kaká, atletul Paul Tergat - de opt ori campion mondial la maraton, si fostul vice-presedinte al Statelor Unite, George McGovern.

Thievery Corporation