Daca te afli la un concert in care artistul din fata ta glumeste la fel de bine precum canta, iar la un moment dat auzi versurile "Imi place Tamara/ Si-atunci cand ridica capacul,/ Imi place Tamara,/ Imi place pe dracu!", ei bine, ai dat de Alexandru Andries.

Cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta, Teatrul Act a sarbatorit, timp de o saptamana, prin seri de teatru si muzica. Finalul evenimentului a fost marcat prin concertul sustinut de Alexandru Andries, duminica seara. Alaturi de celebrul folkist s-au aflat pe scena Dan Byron (voce si flaut), 6fingers (pian, coleg cu Dan in trupa Byron) si Ioana Maria Mantulescu (voce).

Cochetul teatru a fost umplut pana la refuz, lucru observat chiar si de Andries: "Vad ca sunteti in numar foarte mare in seara aceasta. Cred ca noi o sa plecam".

Artistul a venit pe scena cu o serie de piese "scoase de la naftalina", in timp ce alte cinci au fost cantate live pentru prima oara. "E bine daca nu ne ies. N-aveti de unde sa stiti".

Din repertoriul axat pe cantece de dragoste (Ochii tai, Fiindca ea nu e aici, O fata prudenta) nu puteau sa lipseasca piesele cantate de Andries in urma cu o saptamana, in cadrul concertului unplugged sustinut de Byron. Este vorba de cantecele Departe (versiunea in limba romana a piesei Far Away a celor de la Byron) si Cea mai frumoasa zi.

Reactia publicului? Aplauze din plin, motiv pentru Alexandru Andries de a exclama spiritual "Ne place toata lumea, dar mai ales cei care ne aplauda". Intr-adevar, dupa o ora de cantat, la insistentele publicului, a avut loc si un "bis" concretizat in celebra piesa Tamara. Nu inainte de a mai auzi o replica plina de umor din partea lui Andries: "Asa e. Noi ne prefacem ca plecam, dumneavoastra aplaudati".