Miercuri, 22 octombrie, se vor pune in vanzare biletele pentru concertul pe care Sting il va sustine pe 10 februarie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti. In cadrul show-ului, fanii Sting vor avea ocazia de a reasculta hituri celebre ale artistului, precum “Fields of Gold” sau “Message in a Bottle”, intr-o interpretare originala, in spirit elisabetan, acompaniat la lauta de Edin Karamazov.

Biletele vor putea fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta si de la casa de bilete a Salii Palatului, fiind disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100, 175, 250, 350, 750 lei.

Inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, “Songs from the Labyrinth”, spectacolul pe care Sting il va sustine la inceputul anului viitor la Bucuresti se anunta a fi unul cu adevarat inedit. Celebrul muzician il va avea alaturi pe scena pe Edin Karamazov, un veritabil maestru al lautei, alaturi de care a si inregistrat noul album, dedicat marelui compozitor John Dowland (1563 - 1626).

In urma cu cateva zile, familia regala a Iordaniei a organizat un amplu concert caritabil in memoria tenorului Luciano Pavarotti, eveniment la care a participat si Sting in calitate de invitat. Celebrul tenor, stins din viata anul trecut, pe 6 septembrie, ar fi implinit luna aceasta (pe 12 octombrie) 73 de ani.

Printre oaspetii de onoare la acest spectacol s-a numarat si soprana romana Angela Gheorghiu, care l-a avut ca partener pe Sting pentru aria "La Ci Darem La Mano" din opera "Don Giovanni" de Mozart. Alaturi de cei doi, la acest spectacol au mai participat nume celebre ale muzicii internationale, precum Andrea Bocelli, Laura Pausini, Jovanotti, Zucchero, Jose Carreras si Placido Domingo.