In luna noiembrie, cinematografele din Romania se pregatesc pentru cele mai apreciate 3 premiere. Este vorba de primul film regizat de Horatiu Malaele, de partea a doua a filmului de animatie "Madagascar" si de cea mai recenta pelicula din seria "James Bond", informeaza NewsIn.

Filmul lui Malaele prezinta povestea unor jurnalisti interesati sa faca un reportaj despre fenomenele paranormale. Acestia ajung intr-o localitate uitata de lume, unde afla povestea tragi-comica a Marei si a lui Iancu. Cei doi ar fi vrut sa se casatoreasca in martie 1953, dar planurile le-au fost date peste cap de moartea lui Stalin. Productia urmeaza sa fie lansata pe 21 noiembrie.

Cel mai nou film din seria "James Bond" se numeste "Quantum of solace", iar rolul principal ii apartine lui Daniel Craig. Pelicula va fi lansata pe 7 noiembrie. Pentru realizarea acesteia s-au cheltuit 225 de milioane de dolari, iar filmarile s-au facut in Austria, Italia, Spania si Chile. Nu doar actiunea in sine ii va atrage pe spectatori, cat si ucraineanca Olga Kurylenko, "responsabila" cu seducerea lui Bond.

Pe 28 noiembrie va avea si premiera filmului "Madagascar 2", in care hipopotamul, girafa, leul si zebra vor porni in noi aventuri.