Dupa concertul sustinut la inceputul acestui an pe scena Salii Palatului, Live From Buena Vista: The Havana Lounge revin in Romania pentru doua spectacoloe: pe 5 februarie 2009, la Sala Olimpia din Timisoara si pe 7 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti. Vineri, 31 octombrie, se vor pune in vanzare biletele pentru ambele evenimente.

Biletele vor putea fi achizitionate atat on-line, de pe myticket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta. Biletele sunt disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 60, 85, 110, 140 de lei pentru Bucuresti si 50, 75, 100, 200 de lei pentru Timisoara.

Cele doua spectacole se inscriu in seria de evenimente World Music Masters si ii vor avea drept capete de afis pe celebrii ‘Los Superabuelos’ (superbunicii) Julio Alberto Fernandez si Teresa Garcia Caturla.

Celor doi li se vor alatura Julienne Oviedo Sanchez, Yanko Pizaco, Daniel de Jesus Ramos Alayo si Rodolfo “Peruchin” Argudin Justiz, staruri ale celebrelor proiecte ‘Buena Vista Social Club’, ‘Afro Cuban All Stars’ si ‘Tropikana’, ce promit publicului roman o explozie de energie pe ritmuri cubaneze.

Live From Buena Vista: The Havana Lounge