Gata. A venit si sfarsitul unei saptamani de groaza in care ti-a venit sa lasi "in sange" toate sarcinile, asa incat seful sa se rasuceasca in mormant. E seara de Halloween, in care poti sa tragi cortina (sau giulgiul, dupa caz) peste toate problemele. Unde te poti distra cu o Bloody Mary intr-o mana si un usturoi in cealalta, afla in continuare.

Bucurestiul are parte, in aceasta seara, de un bal mascat, unde poti fi orice personaj vrei. Balul incepe la ora 20.00, in Ramayana Cafe. Ai grija acolo, pentru ca intrarea nu se face pe canini frumosi. Trebuie neaparat sa porti un costum sau o masca, altfel nu poti intra. Taxa de acces este de 45 ron, pret in care intra un cocktail si un bufet.

Petreceri insangerate mai organizeaza cluburile 111 Downstairs (ora 21:00), 100Crossroads (ora 21:00) si Downstairs (ora 22:00). Cel din urma ofera o bautura gratis pentru costumele haioase.

Kristal Glam Club pregateste si el o petrecere de Halloween, cu incepere de la ora 23:00. Cei care poarta o masca au acces gratuit; in rest, daca preferi sa fii vrajitoare doar la tine acasa, intrarea te va costa 20 ron.

Daca nu te-ai hotarat la un costum anume, Suburbia organizeaza un targ Vintage, intre orele 16:00-20:30. Te asteapta haine retro si accesorii facute manual, o expozitie foto si ceai din partea casei.

In clubul Avast, incepand de la ora 19:00, organizatorii asteapta o multime de papagali. Pe umar, bineinteles, pentru ca petrecerea are ca tematica "Piratii de Halloween". Accesul este liber.

In Timisoara are loc cea mai infricosatoare petrecere pentru copiii peste 4 ani. Incepand cu ora 19, Mini Club ii cheama pe cei mici, costumati, la concursuri cu premii si jocuri. Tariful de inscriere este de 30 de lei.

Tot in Timisoara, clubul Music Box incepe seara cu o petrecere de Halloween. Libraria Carturesti pregateste, de asemenea, o seara cu povesti horror.

In Sibiu, clubul Union ii asteapta pe petrecareti cu ospatarite imbracate in vrajitoare, iar in clubul Oxigen invitatii se vor feri de coasa nemiloasa a Doamnei in negru care ii va astepta la intrare.

Costume si accesorii de Halloween se pot inchiria de aici,aici si aici.