Artistul James Blunt va sustine un concert la Bucuresti, pe 21 februarie. Evenimentul va avea loc la Romaero Baneasa, iar pretul biletelor, recent anuntat, variaza intre 100 si 500 de lei, in functie de locul ocupat in sala. Este vorba de o sala, intr-adevar: desi concertul are loc la Romaero, organizatorii vor amenaja un spatiu acoperit si incalzit, in care spectatorii vor sta doar pe scaune, la cerinta lui Blunt.

Organizatorii Blue Music vor pune la punct o sala ale carei pierderi de caldura vor fi limitate pe cat posibil, prin amenajarea unui prefoaier, sustine Raluca Mihail, reprezentant Blue Music. "Incercam astfel sa rezolvam problema multor concerte desfasurate la Romaero, pe vreme rece", a mai spus Mihail.

Locul a fost ales in lipsa alternativelor precum Sala Palatului sau Sala Polivalenta, acestea fiind deja inchiriate pentru alte evenimente.

Pretul biletelor variaza in functie de locul ocupat in sala: cel mai ieftin bilet va costa 100 lei, pretul urcand la 150, 220, 250 si, in final, 500 de lei pentru fanele care vor sa il vada pe Blunt cat mai aproape. Acestea vor trebui insa sa-si stapaneasca emotiile si sa ramana asezate, dorinta artistului fiind ca spectatorii sa nu stea in picioare la niciun concert din turneul sustinut in prezent, "All the Lost Souls".

Biletele se pot cumpara de pe site-ul www.bilet.ro.

Momentan nu este stabilit ce artisti sau trupe vor canta in deschiderea concertului.

"You're beautiful"