Pe 11 noiembrie, Ana Wagner a propus la Bucuresti expozitia "Colectia de dantele", eveniment care a avut ca subiect comun dantela pe obiecte de portelan: cazi de baie, paravane, paturi.

Expozitia a inclus sase lucrari de arta realizate de tineri artisti. Astfel, Silvia Olteanu si Alexandra Radulescu au propus lucrarea "Perle roz, dantela si antracit", adica o combinatie de seturi de ceai, lavoare si pisoare, Adina Ispas ne-a dezvaluit "Povestea placintei de orez", sugerata de seturi de ceai expuse in decor cu tenta asiatica, iar Anca Vintila a aratat ca ceaiul poate fi servit si in gradina, inconjurat de flori.

Bogdan Teodorescu a propus "imposibilul portret al doamnei Isabelle", in decor de cani, sfesnice si incalzitoare, in timp ce Anca Popescu a avut o viziune ludica, prin reunirea obiectelor adunate de-a lungul "Calatoriilor doamnei Isabelle": clovni, sosiere, untiere, seturi de ceai si platorui in rama.

Expozitia haute couture "Colectia de dantele" a fost completata de Ana Wagner, cu "Cizmele domnului Rudolf". Lucrarea ne-a aratat cizme folosite pe post de vaza, sau chiar ceainice-lampa.

Printre zecile de iubitori de arta s-au aflat si invitati de vaza, precum Altetele Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei. S-a intregit astfel ideea expoziti: "povestile noastre sunt povesti cu printi si printese".

Despre Ana Wagner

Ana Wagner traduce grafica si pictura pe obiecte de portelan fin, lucrate manual.

Povestile sale despre case zburatoare si pisici calatoare se regasesc pe ceainice si farfurii din portelan fin, ca amintire a unor stari de bine din calatoriile de studiu ale artistei.

Ana Wagner a mai expus in Bucuresti, Salonic, Barcelona sau Budapesta.