Miercuri, 12 noiembrie, in clubul Fire din Bucuresti va avea loc prima editie a festivalului Firefest. Evenimentul isi propune sa promoveze cele mai noi proiecte de rock underground: trupele Tep Zepi, She's Dead, Monojacks si Dead Vows din Suedia.

Concertele vor incepe de la ora 21.00 cu She's dead, noul proiect al lui Shole - fostul solist al trupei Crize. She's dead se afla, in aceasta seara, la primul lor concert.

Trupa Monojacks este alcatuita din Dorian (tobe), Andrei (bass), Florin (voce si chitara) si Doru (chitara, voce). Pe Doru il stiti mai bine ca solist in trupa AB4, iar Monojacks este proiectul sau solo.

Linus (chitara), G (voce), Matte (tobe) si Johannes (bass), adica Dead Vows, aduc hardcore-punk-ul tocmai din Suedia. Dupa concertul din aceasta seara, trupa, al carei stil este influentat de Motorhead sau Minor Threat, isi va continua cantarile in Grecia, Bulgaria sau Germania.

Tep Zepi nu le suna strain fanilor indie. Bogdan Rusu (voce) Mihnea Ferezan (chitara), Victor Ferezan (bass) Vlad Bolborea (tobe) tocmai si-au lansat un vinil si se pregatesc pentru lansarea unui album, care va avea loc anul viitor.

Fiecare trupa va canta 45 de minute, iar pretul unui bilet este de 15 ron.