Anul trecut, organizatorii i-au rasfatat pe vizitatori cu bijuterii demne de o familie regala, barci cu motor din mahon si un Volkswagen Beetle aurit. In acest an, invitatii vor pasi in Luxury City – concept ce insumeaza tot ceea ce inseamna rafinament, lux si rasfat in anul 2008.

Inceputul lunii decembrie a devenit pentru milionarii romani sinonim cu inaugurarea celei mai exclusiviste expozitii din tara – Luxury Show. In acest an, intre 4 si 7 decembrie, Pavilionul Central al Romexpo devine „Kilometrul 0” al luxului si extravagantei. Organizatorii au creat un nou concept fabulos pentru aceasta editie – Luxury City, cu care spera sa atraga peste 10.000 de vizitatori, informeaza Mediafax.

Luxury City este un oras in miniatura, ce transpune calatorul intr-un univers extravagant si pretios, inspirat de locatii celebre in intreaga lume pentru stilul de viata rafinat pe care il etaleaza. Orasul Luxului se va intinde atat pe orizontala, cat si pe verticala, cuprinzand 4 zone: Luxury Marina; Luxury Night; Life Living in Luxury City; Luxury Mall.

Aflat la a treia editie, Luxury Show nu se dezminte si aduce premiere pe piata romaneasca a produselor de lux. Autoitalia va lansa in premiera pentru Romania, in cadrul Serii de Gala, automobilul Maserati Quatroporte, a carui valoare este de 142.000 euro (TVA inclus). Tot cei de la Autoitalia vor expune automobilul Maserati Collezione Centro, in valoare de 160.000 euro (TVA inclus). Modelul a fost lansat intr-o editie limitata – s-au realizat doar 100 de exemplare. 4 Maserati Collezione Centro au fost deja vandute in Romania, o dovada clara a faptului ca apetitul romanilor de succes pentru automobile exclusiviste este in continuare foarte mare.

Milionarii pasionati de yahting vor fi cu siguranta atrasi de ambarcatiunea Superhawk 43, o adevarata „bijuterie” in valoare de 420.000 euro (taxele nu sunt incluse), expusa de LZ Yachting Ltd.

Editia de anul trecut a Luxury Show i-a costat pe organizatori 500.000 de euro si a reunit un numar de 200 de expozanti si o valoare totala a obiectelor expuse de 60 de milioane.

Pretul biletului de intrare pentru editia Luxury Show din acest an este de 60 RON. Programul evenimentului este:

04 decembrie - 19:00 – 23:00 (Seara de Gala – Acces pe baza de invitatie)

05 decembrie - 14:00 – 22:30

06 decembrie - 12:30 – 22:30

07 Decembrie - 12:30 – 22:30