Programat pentru miercuri, 26 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, concertul Tricky ii va avea in deschidere pe romanii de la Bumbapa. Decizia a fost luata de managementul lui Tricky, dupa consultarea mai multor propuneri din partea organizatorilor evenimentului, Fundatia Phoenix.

Bumbapa este o trupa de electro-punk din Ocna Mures. A aparut in anul 2000, dar s-a "reformat" in toamna lui 2005 si apoi in 2008. In prezent, Bumbapa e compusa din Gutu - tobe, Sanyi - bass / efecte / voce si Cata - chitara / efecte / samplers / voce. Primul lor album va fi lansat in 2009.

Tricky va ajunge la Bucuresti de la Praga, cu o zi inainte de concert, intr-un autocar de turneu de tip “nightliner” si va petrece la Bucuresti aproximativ de 24 de ore. In zona de “backstage” de la Sala Palatului, organizatorii i-au pus la dispozitie artistului o bucatarie proprie special amenajata (Tricky prefera sa isi gateasca singur), un antrenor personal de kick boxing, precum si o camera separata pentru fumat.

Dupa concertul de la Sala Palatului, va avea loc un “Official Tricky Afterparty”, cu Bogman, Vali&Ion si corruptdream, in Clubul Control (Academiei 19).

Biletele pentru concertul Tricky din 26 noiembrie se gasesc la Sala Palatului, Librariile Carturesti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, precum si in retelele magazinelor Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco si Flamingo Computers din toata tara. Biletele pot fi cumparate si online, la www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro.