Cunoscuta pe plan international datorita colaborarilor cu artisti ca Andrea Bocelli si Laura Pausini, Helene Segara va concerta pe 16 februarie la Sala Palatului din Capitala, cu incepere de la ora 20:00.

Concertul din Romania face parte din turneul mondial de promovare a celui mai nou album al artistei “Mon pays c'est la terre”. Materialul cuprinde 15 melodii ce reiau teme folclorice si imnuri din lumea intreaga.

Helene Segara are la activ 10 ani de activitate muzicala si cinematografica si peste 10 milioane de discuri vandute. Primul album al artistei “Coeur de verre” a primit discul de platina, iar primul hit “Je vous aime adieu” i-a adus acesteia premiul Rolf Marbot 1997. Duetul cu tenorul Andrea Bocelli, “Vivo per lei”, i-a adus faima, depasind un milion de copii vandute, informeaza organizatorii.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, la Magazinul Muzica, prin reteaua Germanos si pot fi comandate online sau telefonic prin eventim.ro. Pretul acestora variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de pozitia din sala.

Preturi:

* Vip – 300 Ron

* Cat I – 250 Ron

* Cat II – 200 Ron

* Cat III – 150 Ron

* Cat IV – 100 Ron

Andrea Bocelli si Helene Segara - Vivo per lei

Laura Pausini si Helene Segara- On n'oublie jamais rien, on vit avec

Helene Segara - Je vous aime adieu