Dupa o pauza de aproape cinci ani, Orbital revine pe scena internationala. Duo-ului britanic va concerta pentru prima data in Romania, pe 3 iulie. B'ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii care si-au anuntat deja prezenta numarandu-se The Killers si Patrice (1 iulie - ''Ziua Zero''), Motorhead si Moby (2 iulie), Franz Ferdinand si The Faint (3 iulie), The Ting Tings (4 iulie), Manowar si Holyhell (5 iulie - "Aftershock"). Festivalul se va desfasura in perioada 1 - 5 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Timp de doua decenii, Orbital a fost considerata cea mai creativa prezenta electro la nivel mondial, fiind aleasa de revista Q Magazine drept una ''dintre cele 50 de trupe care trebuie vazute inainte de a muri''. Cei doi membri fondatori, Paul si Phil Hartnoll au inregistrat in perioada 1989 - 2004 sapte albume de studio, patru dintre acestea mergand direct in TOP 20 UK. De asemenea, piese precum Chime, Style, Belfast, The Box si Satan au devenit hituri aproape "obligatorii" in playlist-urile cluburilor.

Orbital a colaborat de-a lungul timpului cu artisti celebri precum Alison Goldfrapp, Angelo Badalamenti sau chitaristul Metallica, Kirk Hammet, iar stilul exploziv al trupei a atras atentia producatorilor de la Hollywood, care i-au rugat pe fratii Hartnoll sa compuna pentru filme ca The Saint, The Beach, Event Horizon, Johnny Mnemonic, xXx, sau Mortal Kombat. In 2004, cei doi membri Orbital au ales sa puna punct proiectului care in 13 ani i-a transformat in unii dintre cei mai renumiti reprezentanti ai scenei electro internationale.

Orbital - Satan

Biletele valabile pentru o zi de festival, valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

B'ESTFEST a ajuns deja la a treia editie si se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Emag!c Entertainment.