Acum vreo doua saptamani, am vazut ceva fascinant in metrou, intre Romana si Universitate: doi hobbiti cocalari. Aveau amandoi cel mult 1,50 metri, ambii la douazeci si ceva de ani, si erau imbracati in blugi stramti, bluza de trening si cu sapca in cap. Pana si fetele le aveau aproape identice, de unde am tras profunda concluzie ca erau frati.

Si despre ce credeti ca vorbeau cei doi hobbiti in metrou? Despre femei. Unul despre Mariana, celalalt despre Alina. Din marturiile absolut obiective ale celor doi, Mariana este pisaloaga si nu prea se pricepe la facut dragoste, iar Alina se pricepe prea bine, in sensul ca face cu prea multi.

Am vrut sa scriu de atunci un text despre ei, dar nu mi s-a parut ca-i chiar asa interesant. Astazi, insa, i-am vazut iar, de data asta la Crangasi. Erau imbracati aproximativ la fel si vorbeau amandoi la telefon. Oare traiesc la metrou, pentru ca aici nu-i poate vedea Ochiul din Mordor? Pun cumva la cale un plan de preluare a controlului asupra Pamantului de Mijloc? Sau pur si simplu n-au strans inca bani sa-si ia garsoniera in Bucuresti?

www.mantzy.wordpress.com