Oigan (Eugen Nutescu), chitaristul trupei Kumm, isi va lansa primul album solo, intitulat Sex with Onions, pe data de 6 martie 2009, in clubul The Silver Church, cu incepere de la ora 21:00.

Evenimentul va fi marcat de un concert cu adevarat special: un album de autor este re-creat live. Pe albumul Sex with Onions, Oigan a "facut" aproape totul (voci, chitari - electrica, acustica, bas, keyboards, acordeon, percutie, programming). La inregistrari au participat Forrest (ZOB) - tobe, Tavi Scurtu (BAU, iordache) - tobe, Marius Moise (The MOOod) - voce, dar si doi colegi din Kumm, Mihai Iordache - saxofon si Csergo Dominic - vibrafon.

Concertul are un caracter aparte. Este vorba de un eveniment probabil putin repetabil, dat fiind ca e vorba de un proiect, nu de o trupa care va face mai multe cintari de acum inainte.

La concertul de lansare, Oigan va canta alaturi de trei muzicieni-prieteni: Alexei Turcan aka Aliosa (ex-Travka, Discoballs, Axellrey, Lemon) - chitara, keyboards, Andrei Filip (Timpuri Noi, L’Orchestre de Roche, The Mono Jacks, RedRum) - bass si Forrest la tobe. Li se vor adauga si cativa invitati de pe album, Marius de la The MOOod si Iordache si Domi de la Kumm.

Cateva piese de pe albumul Sex with Onions pot fi ascultate pe pagina de myspace a artistului.

Biletele pentru concertul de pe 6 martie vor fi disponibile in ziua concertului, la pretul de 20 lei. Evenimentul va incepe la ora 21:00, dar accesul publicului va fi permis incepand cu ora 20:00. The Silver Church se afla pe Calea Plevnei, nr. 61.

Kumm - Rest in Pieces (live @ Top T Fest, 2007)

Oigan a studiat jazz, in anii '90, la Conservatorul din Cluj. A infiintat formatia Talitha Qumi, cunoscuta fanilor de rock progresiv pentru albumul “Despre cuvinte”. In 1997, alaturi de Kovacs Andras, pune bazele Kumm, una dintre cele mai apreciat trupe din muzica alternativa autohtona.

In cei peste zece ani de Kumm, apar patru albume, un box-set aniversar, videoclipuri, turnee nationale si europene, participari notabile la festivaluri. Oigan este membru si in grupul de funk-jazz "iordache" al saxofonistului Mihai Iordache, ia parte la jam session-uri alaturi de bluesman-ul Vali Răcila sau de mai tinerii prieteni din trupele indie. In prezent, alaturi de colegii din Kumm, lucreaza la noul album care va aparea in toamna lui 2009.

Kumm - 10 ani, live @ Opera Nationala