Trupa Nazareth va aduce hitul Love Hurts la Arenele Romane din Capitala. Inclus in turneul 40th Anniversary Tour, concertul va avea loc pe 26 aprilie, de la ora 20:00, si va fi deschis de un recital Trooper. Fanii au sansa de a castiga chitara solo si chitara bas folosite de Nazareth in concertul de la Bucuresti, informeaza promusicprod.ro.

Potrivit organizatorilor de la Kompas Events, formatia rock Nazareth isi va promova la Bucuresti cel mai recent material, The Newz, lansat in februarie 2008. Evenimentul se suprapune cu aniversarea a 40 de ani de existenta. Accesul pentru concertul de la Arenele Romane se va face incepand cu ora 19:00.

Chitara solo si chitara bas ce vor fi folosite de legendara formatie rock Nazareth in concertul de la Bucuresti pot ajunge in posesia fanilor romani. Cumparandu-si bilete la concertul Nazareth, ei pot participa la o tombola care va oferi ca premii unul din cele doua instrumente muzicale. Castigatorii vor fi anuntati in data de 19 Aprile la radio Magic FM. Chitarele sunt puse la dispozitia trupei Nazareth de catre Guitar shop.

In 2008, Nazareth a dat startul turneului mondial 40th Anniversay Tour. Turneul a avut planificate concerte in peste 18 tari din 3 continente, insa datorita succesului extraordinar de care s-a bucurat, acesta a fost completat cu o serie noua de concerte si in 2009. Nazareth isi va incanta fanii cu hiturile lansate de-a lungul timpului, dar si cu piese de pe nou material, The Newz, lansat in februarie 2008.

Biletele pot fi achizitionate online in reteaua myticket.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro si in reteaua Diverta, precum si in ziua spectacolului, la caseria locatiei. Pretul biletelor este de 80 RON (in avans) si 90 RON (in ziua concertului).

Nazareth este o trupa rock infiintata in 1968, in Scotia, de solistul Dan McCafferty. Numele provine de la primul vers al melodiei The Weight a celor de la The Band, ("I pulled into Nazareth / Was feelin' about half past dead").

Piesa Love Hurts le-a adus scotienilor faima, anii '70 insemnand pentru Nazareth nu mai putin de 50 de discuri de aur si platina.

In cei 40 de ani de ani de existenta, Nazareth a lansat 24 de albume de studio si 7 albume live. Printre cele mai cunoscute piese ale formatiei se numara Broken Down Angel, Bad Bad Boy, This Flight Tonight (cover hard rock al piesei lui Joni Mitchell), My White Bicycle (cover dupa trupa Tomorrow), Hair of the Dog, Holiday, dar mai ales Dream On si Love Hurts.

Compusa de Felice si Boudleaux Bryant, balada Love Hurts a fost inregistrata initial de The Everly Brothers, in 1960, si reinterpretata de Roy Orbison un an mai tarziu. In 1975, formatia Nazareth a preluat piesa, aducandu-i mici modificari de text. Astfel, "love is like a stove/it burns you when it's hot" a devenit "love is like a flame/it burns you when it's hot". Desi avea sa fie ulterior cantata chiar de Cher, Love Hurts a inregistrat cel mai mare succes in varianta celor de la Nazareth, aducandu-le acestora discul de platina.

Vezi aici site-ul formatiei Nazareth.

Nazareth - Love Hurts

Nazareth - Dream On

Trooper este considerata cea mai buna formatie de hard'n'heavy din Romania, dar si trupa cu cel mai mare numar de fani din noul val al rock-ului autohton. In cei aproape 13 ani de cariera, Trooper a cantat pe aceeasi scena cu Iron Maiden, Sepultura, Prodigy, The Cult, The Rasmus si W.A.S.P. De altfel, numele formatiei provine chiar de la numele piesei "The Trooper" a celor de la Iron Maiden.

In 2008, Trooper a castigat premiile de cea mai buna formatie de rock, cel mai bun album, cea mai buna lansare, cel mai bun concert aniversar.

Vezi aici site-ul formatiei Trooper.

Trooper - Strigat

Trooper - Un Singur Drum