Clubul La Scena va gazdui joi (12 martie) si luni (23 martie), de la 19:30, piesa de teatru Hipioti si bolsevici, un triunghi amoros in plina epoca hippie, informeaza blogul hipiotisibolsevici. Spectacolul este "amuzant, sexy, salbatic si adevarat", spune dramaturgul Amiel Gladstone, autorul piesei.

Hipioti si bolsevici se recomanda ca o comedie "trista" despre optiuni, iubire si libertate, o piesa despre responsabilitate si asumare. Este vorba de povestea a trei tineri care nu stiu ce sa aleaga.

Tanara Star cauta sa afle care este drumul vietii ei. Astfel, are de ales intre Jeff, dezertorul american care o iubeste, si Allan, fostul militant hippie ajuns vanzator de asigurari pe care ea il iubeste. Situatia este complicata si de faptul ca Star urmeaza sa nasca, fara sa stie care dintre cei doi barbati este tatal copilului.

Spectacolul cu piesa Hipioti si bolsevici scrisa de dramaturgul canadian Amiel Gladstone este pur si simplu ceea ce se cheama ”un debut stralucit.”

Cristina Modreanu

Spectacolul poate fi vazut pe data de joi (12 martie) si luni (23 martie), cu incepere de la ora 19:30, si are o durata de 80 de minute. Pretul unui bilet este de 15 lei. Piesa va fi jucata in cadrul Teatrului Arca din podul clubului La Scena, pe Calea Calarasi, nr. 55.

Prima reprezentatie cu public a piesei a avut loc pe 17 ianuarie, in prezenta lui Amiel Gladstone. Distribuţie: Star (Ela Ionescu), Jeff (Lari Giorgescu), Allan (Mihai Cuciumeanu). Regie: Felix Crainicu.

Mai multe despre Hipioti si bolsevici gasiti aici.

Hipioti si bolsevici

Amiel Gladstone despre Hipioti si bolsevici

Hipioti si bolsevici, un spectacol “amuzant, sexy, salbatic si adevarat”.

Amiel Gladstone

Interviu cu autorul despre varianta romaneasca a piesei