Formatia Vama va canta in clubul Tequila Bowling din Brasov vineri, 13 martie, de la ora 22:00, informeaza un comunicat de presa din partea trupei. Concertul face parte din turneul care a debutat saptamana trecuta cu doua show-uri in Oradea si Timisoara.

Turneul Vama a debutat saptamana trecuta, prin doua spectacole in Oradea si Timisoara. Cele doua evenimente au strans peste 800 de tineri care au asistat la doua show-uri cu o durata de mai bine de doua ore. In Timisoara, trupa a creat o adevarata isterie, fanii umpland clubul pana la refuz. Dupa concertul de vineri, din Brasov (13 martie), urmeaza aparitiile din Cluj (18 martie, Club Obsession) si Constanta. Biletele se gasesc in reteaua Diverta si pe www.ticketpoint.ro

Componenta trupei Vama este urmatoarea: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Raul Kusak – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opris – bass.

Desi ii plac si concertele in sali mari, Tudor Chirila, frontman-ul trupei Vama, a recunoscut intr-un interviu acordat pentru HotNews.ro ca "Atmosfera din club e calda, lumea e foarte aproape de tine. La un moment dat eu pot sa ma joc, sa fac o combinatie de stand up comedy cu muzica. In primul rand, intr-un club lumea e dispusa sa stea mai mult si poti sa te opresti din cantat. Ai mai multa libertate. Oamenii socializeaza, unul mai striga ceva, intri in vorba cu el. Daca vrei, opresti o piesa. Poti sa fii si serios, sa te si distrezi. E mult mai deschis totul. Chiar si faptul ca te dai jos de pe scena si te amesteci printre oameni, stai acolo si vorbesti cu ei."

Vama - Nu am chef azi (live)